Tuesday, July 14, 2009

Single is Simple, Double Spells Trouble?

kehidupan bujang aku semakin menghampiri garisan penamat..
bulan depan orang rumah dah kembali setelah aku bagi dia cuti 2 bulan.. hehe
walaupun aku mmg menunggu kepulangannya, tapi ada juga terasa aku akan merindui saat2 bujang macam ni lagi..

single is simple! ..kate orang la..

dalam hati kata..bile la bini aku nak abis cuti nih?
dalam otak kiri plak kate.. alamak aih.. dah tak bebas la pasni..

16 comments:

SwapNAVY said...

ye lah cikgu2 nie dikalangan org yang beriman kot..hak3

kucinsiam said...

cikgu,
maap saya mencelah..
utak kanan cikgu lak kate per?
uhuks...

=)

AZREEZA said...

otak kanan dia dh takde isi dah...sbb tu dia takleh nak pikir yang positif lg....ekekekeke...

apa susahnya wehhh...takkan tak biasa kottt pulun sakan.....huahuahua...

larikkkkkkkkkkkkkkkkk........

Sir Copper Jr said...

err.. manusie ade utak kanan ke?

kakakaka siyut la korang...

PeXXaL said...

Ingat.. simple ringkas, pimple jerawat..

Sir Copper Jr said...

lelaki je kot takde otak kanan.. sbb tu lelaki cepat je wat keputusan...

ooo pimple jerawat... nepal?

AZREEZA said...

tu dia......sifu besaq dah mai dah.....INGATTTT....hehehe...

kucinsiam said...

grrr pelan pelan...

roul ichiro said...

wakaka cikgu..sesungguhnya aku amat memahami situasi dirimu..kesimpulannya: cepat2 la proses untuk Jr baru bagi merasai nikmat idup bujang lagi ;D

Sir Copper Jr said...

oi oi dah ler tu.. rilek dulu setahun dua hahaha

NBMS said...

cilake. same je mcm papa roul tu.

Sir Copper Jr said...

huk aloh...
masuk2 je kasik cilake...

ko main paintball x jura?
senapang kami dah ready ni.. hua hua hua

AZREEZA said...

roul dh jd papa ke....?? anak dia boy ke girl...aritu haku tgk kt piptin dia kata lom kuo lg...

Sir Copper Jr said...

dah.. girl... tu yg jeles aku dpt rayyan tuu..
btw anak rita rudaini pon rayyan gak..
airit rayyan rizqin

PeXXaL said...

teringat rancangan Ar-Rayyan, bila VALLO mengajukkan ustazah tu cakap "makaa.. diturunnkan nyaa balaaa"

Sir Copper Jr said...

haha... vallo = sejenis bala gak tu..