Monday, July 6, 2009

Rayyan

magazine amende la ni haha


oit federer menang siot!


amende la bapak gua pakaikan baju pink ni..


Rayyan

:::: Kepuasan; pintu syurga utk orang yang berpuasa

AMER RAYYAN
AAmanah
MMesra
EEmosional
RRamah
RRealistik
AAlim
YYakin
YYakin
AAbadi
NNaif
Apa ada pada nama?



30 comments:

~KAK AZZ~ said...

tak ngam la nama amer rayyan bin jeni ni....kalau amer rayyan bin amer rasheed baru ada iras2 nama arab sikit...ekekeke....

apapun...apa ada pada nama...tapi kena ingat jugak, kalau takde nama lagi haru...

Sir Copper Jr said...

ok la tu.. dulu aku ingat nak letak nama mohd federer.. takpun ahmad chong wei.. mak aku tak kasik plak...

SwapNAVY said...

nasib baik x bubuh abdul begok rayyan wakakakakaka..nanti punaya marah hak3

Sir Copper Jr said...

abdul begok sape?
PUNAYA? haha

SwapNAVY said...

begok=AE kakakakakakkakaka

roul ichiro said...

wah..terasa tercabar ni melihat Rayyan anda...aku juga akan cuba dalam 3 tahun lagi untuk mendapatkan Rayyan..lalala

Sir Copper Jr said...

wahaha roul
mengapa perlu tunggu 3 tahun?
kakaka

kucinsiam said...

ermmmmmmmm.....
kita nyer nanti,nak letak nama pe yerrrrrrrrr...bb?


(jgn laaaaa my mum bukak blog nehhhh...hihik)

Sir Copper Jr said...

sanyum sambil nyale rokok..
"setel dah kawan aku ni..."
(dalam ati)

AZREEZA said...

merokok membahayakan kesihatan, cikgu.....ekekeke...


wehhh....leceh la ada word verification ni...buang masa jewww....huishhh...

pasni maleh dh nak komen2...hahakkk...

Sir Copper Jr said...

yelah yelah.. aku remove dah ni.. caishh

AZREEZA said...

ekekekekeke.....macehhh kerana memudahkan urusan haku utk merapu kat sini....hua36x...

kucinsiam said...

i leb lelaki merokok...
duno y...
nampak macam MAAAAANNNNNN sangaaaaatttttttt...

huhu

=)

~KAK AZZ~ said...

huhuhu....i hate smokers beri mashhh....soriiii....

Sir Copper Jr said...

i hate smokers too.. really..
thats y i hate myself for loving it... huahua

~KAK AZZ~ said...
This comment has been removed by the author.
PeXXaL said...

aku cadangkan nama Nasir Bilal utk "bb" tu.. dah lama kawan2 sokong..

Sir Copper Jr said...

100 persen sokong.
ejaan tu ejas sket la...
Naseer B-Lyle ke..

AZREEZA said...

erkkkk....mana satu yg behh....Nasir Bilal or Bilal Nasir....ke dua2 sekali haronggg.......ekekekeke....ampunnnnnn.....

kucinsiam said...

grrrrrrrrrrrrrrrrr...panjangkan sket harakat nyer..
=)

Anonymous said...

lahir 8 july 1973 bleh banak lagi ke? hak3

Sir Copper Jr said...

sape? sapew?

AZREEZA said...

jiran haku umo 40 elok je banak....sihat walafiat lg xde cacat cela pun...

amendeeeeeee laa....asal nak ngutuk je guna nik anonymous....nmpk sgt pengecut...xde punaya ke....ahakkk...

Sir Copper Jr said...

diulangi..

sape? sapew?

AZREEZA said...

sape tu kena tanya la kat pengecut tu...buat stetment mcm takde akal je...tak elok main tikam dr belakang ni....nnt juling air....ahakkk...

Sir Copper Jr said...

dia tu sapew?
dia ngate sapew?

AZREEZA said...

haku tau dia ngate sapew......dan haku tau sapew yg ngate tu....

tgk je la sampai bila dia nak ngate....dan sampai mana dia nk guna nik anonymous tu...

terus la sembunyi di balik nama anonymous tu ekk....


=tamat=

Puteri_Darwina_I.H said...

errr 8-July-73..????
Phewwww...larik skettt jer dr saya..
saya 8 July gak...
tapi 83 lerrr..huhu

perghh tabek spring bougenvilla laaa kat KAK AZZZ....
siap ley tawu tuuu si ANONYMOUS n org yg dia kata tuh saper tuuuhhhh...terer laa akakk...hihi

psstt...nak mintak tolong sket boleyyy...?
akak tlg SCAN jap,sape nik its ol up 2 u lam blog sy tuhh..
entah2 org yg samaaaa...

uhuks

TQ in advance..hihi =)

Sir Copper Jr said...

wah dah macam p.i plak si azz tu haha

Anonymous said...

ahakzz..ahakzz..ahakzz..